Balkan Düğün Davet Kır Bahçesi Silivri'de Hizmete Açıldı

Silivrililerin düğün, nişan, nikâh, sünnet, kongre ve her türlü özel toplantılarını düzenleyebileceği yeni bir işletme açıldı. Balkan Düğün Davet Kır Bahçesi adıyla faaliyet göstermeye başlayan işletmenin açılış merasimi yoğun ilgi gördü.

Balkan Düğün Davet Kır Bahçesi Silivri'de Hizmete Açıldı
Editör: Yaz Dostum
07 Mart 2024 - 13:49 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 13:59
Silivri'de uzun yıllardır faaliyet göstermekte olan Gökhan Balkan Fotoğraf Stüdyosu'nun sahibi Gökhan Balkan, yeni bir sektöre adım attı. Eski Küçük Garden olarak bilinen mekanı yeniden restore eden Gökhan Balkan, Balkan Düğün Davet Kır Bahçesi adını verdiği işletmeyi hayata geçirdi. 

6 Mart 2024 tarihinde açılış merasimi organize edilen mekanın kurdele kesimi sırasında; belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, siyasi partilerin temsilcileri, oda başkanları ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli yer aldı.

Düğün, nişan, nikâh, sünnet kongre ve her türlü özel toplantılara ev sahipliği yapacak olan mekan ile ilgili işletme sahibi Gökhan Balkan, rezervasyonları şimdiden almaya başladıklarını belirterek, Silivrililere kaliteli bir salon kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Balkan Düğün Davet Kır Bahçesi, Yeni Mahalle Turgut Reis Caddesi No:40 (Eski Küçük Garden) adresinde hizmet vermektedir. 

Rezervasyonlar için; 0533 688 41 88 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz. 





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum