Barlas: CHP döneminde Silivri Belediyesi 215 dönüm yer sattı

Silivri Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının 2. oturumunda, CHP Grubu’nun ek bütçeye ‘evet’ diyerek ek bütçenin en büyük gelir kalemi olan taşınmaz satışlarına ‘ret’ kararı vermesi tartışmalara sebep oldu. Muhalefetin tutumunu eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Sami Barlas, “Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar döneminde Silivri Belediyesinde 215 dönüm yer satışı yapıldı” dedi.

Barlas: CHP döneminde Silivri Belediyesi 215 dönüm yer sattı
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2022 - 18:16 - Güncelleme: 05 Temmuz 2022 - 18:25
Silivri Belediye Meclisi 2022 yılı Temmuz ayı meclis toplantısının 2. oturumu, meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis 1.Başkanvekili Filiz Güler başkanlık etti. Meclis toplantısına; MHP Grup Başkanvekili Sultan Aşkın, AK Parti Grup Başkanvekili Sami Barlas, CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda pazartesi günü ilgili komisyonlara gönderilen 15 gündem maddesine ilişkin komisyon raporlarının 12’si oy birliği ile 3’ü ise oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP’li belediye meclis üyelerinin ek bütçeye ‘evet’ diyerek ek bütçenin en büyük gelir kalemi olan taşınmaz satışlarına ‘ret’ kararı vermesi toplantıda tartışma yaşanmasına neden oldu.


“İBB SON 3 YILDA BİZE 600’E YAKIN SATIŞ DOSYASI SUNDU”

CHP Grubu’nun taşınmaz satışlarına yönelik söylemleriyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Sami Barlas, “İBB, son 3 yılda meclise 600’e yakın satış dosyası sundu ve biz Cumhur İttifakı olarak bunlara ‘evet’ dedik.

“ÖZCAN IŞIKLAR DÖNEMİNDE 215 DÖNÜM YER SATILDIĞINI HATIRLATIRIM”

Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar döneminde Silivri Belediyesinde 215 dönüm yer satışı yapıldı. Şu an ek bütçeye konmak için bir satış yapılmak isteniyor. Ben CHP’li arkadaşlarımızın tavrını anlamakta güçlük çekiyorum.” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum