Barlas; "Egemenlik Milletin, Gelecek Çocuklarımızındır!"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, egemenliğimizin simgesi TBMM'nin 101'inci yaşı ve bu egemenliğin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Barlas; "Egemenlik Milletin, Gelecek Çocuklarımızındır!"
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2021 - 19:13

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101’inci yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“MİLLİ İRADENİN KAYITSIZ ŞARTSIZ EGEMENLİĞİNİN TÜM DÜNYAYA 101 YIL ÖNCE BUGÜN İLAN EDİLDİ”

“Egemenlik Milletin, Gelecek Çocuklarımızındır!” başlığı altında yayımlanan mesajda Barlas, şunları kaydetti:

“101 yıl önce 23 Nisan 1920; Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda tek yumruk olarak bir araya gelen milletimiz, her bir tarafı işgal edilmiş vatanımızda Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde özgürlük ateşini yeniden yakmış, eşine az rastlanır bir kahramanlık destanına imza atmıştır. Bu destan zaferle taçlanmış Türkiye Büyük Millet Meclisi milli egemenliğimizin sembolü olmuş, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından da tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZIN VE MİLLETİMİZİN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLUYORUM”

Sevgili çocuklar; sizler, güzel ülkemizin ümidi, istikbalimizin yegâne sancaktarı olacaksınız. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye'si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu, sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Çocuklarımızın yüzlerinden gülücükler, yüreklerinden sevgi ve gözlerinden ışık hiç eksik olmasın. Birbirinden coşkulu, heyecanlı ve birlikte kutlayacağımız nice bayramlara... Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle şehit çoçuklarımız olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum