Barlas; "Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayram'ı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Barlas mesajında, “Başta Silivri'mizin değerli basın mensupları olmak üzere milli mücadele yıllarından itibaren 15 Temmuz' da ve günümüze kadar gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, tüm arkadaşlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

Barlas; "Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun"
Editör: Yaz Dostum
23 Temmuz 2020 - 22:08 - Güncelleme: 23 Temmuz 2020 - 22:24
 
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.  Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumunda bulunan basının çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez en önemli unsurlarından ve olmazsa olmazlarından biri olduğunu kaydeden Barlas, “ Basının demokrasinin vazgeçilmezi olduğu gerçeğini, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan menfur darbe girişimi sırasında bir kez daha idrak etmiştir” dedi.

“BASIN, ANADOLU'NUN DÜŞMAN İŞGALİNE KARŞI DİRENİŞİNİN YÜREKLİ SESİ OLMUŞTUR”
 
Barlas, mesajında şunları kaydetti: “Dünden bugüne basın, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biridir. Yeri geldiğinde ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda canları pahasına fedakarca görevlerini sürdürmeye çalışmışlardır. Milli Mücadele yıllarında, düşman işgaline karşı milli duyguları canlandırarak onları bir araya getirme görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Unutulmamalıdır ki hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Bu destansı kahramanlıklarını göremesek de, yakın geçmişimizde kahramanlıklarına bizzat şahit olduğumuz 15 Temmuz gerçeği de unutulmamalıdır.

“15 TEMMUZ’DA DİK DURUŞ SERGİLEMİŞLERDİR”
 
15 Temmuz günü de basınımız, milletimizin müşterek sesi olmuş, ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı dik duruş sergilemiş, milletimizin yanında olmuş, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde önemli bir görev üstlenmiştir. Türk basını, bu dik duruşuyla demokrasimizin güvencesi olduğunu bir kez daha göstermiştir.

“BASIN-YAYIN ÇALIŞANLARININ YAPTIKLARI VE YAPACAKLARI DUYARLI ÇALIŞMALARIN ÜLKEMİZİN HER ALANDA BAŞARIYA ULAŞMASINDA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANCIM TAM”

İnanıyorum ki, basınımız, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Bu topraklarda olup biteni, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine ve markalaşmasına katkı vermeye devam edecektir. Bu yolda emek veren tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

“BASIN CAMİAMIZIN TÜM MENSUPLARINI KUTLUYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Silivri'mizin değerli basın mensupları olmak üzere milli mücadele yıllarından itibaren 15 Temmuz' da ve günümüze kadar gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, tüm arkadaşlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum