Barlas; "Geçmiş Dönemde İBB, Silivri'den Yatırım Esirgemedi!"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, “Geçmiş 10 yıllık dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri’ye yatırım ve yardımları esirgemedi. Silivri’nin bütçesiyle yapılamayacak belki 20-30 yılda yapılacak yatırımlar Silivri’ye kazandırıldı” dedi.

Barlas; "Geçmiş Dönemde İBB, Silivri'den Yatırım Esirgemedi!"
Editör: Yaz Dostum
11 Temmuz 2020 - 18:47 - Güncelleme: 11 Temmuz 2020 - 18:51
 
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas; Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı 2. Birleşiminde CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın faaliyet raporu değerlendirmesinde geçmiş dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne eleştiriler getirmesine kayıtsız kalmadı. “Ben geçmiş dönemle alakalı Büyükşehir’e haksızlık yapıldığını düşünüyorum” diyen Barlas, muhalefete geçmiş 10 yıllık dönemde Silivri’ye kazandırılan yatırımları hatırlattı.

“GEÇMİŞ DÖNEM İBB’NİN YATIRIM MALİYETLERİNİ HESAPLAMAK CİDDİ ZAMAN ALIR”

Sami Barlas, şöyle konuştu:
“Süheyl bey Büyükşehir’in geçmiş 10 yılda yapmış olduğu yatırımları biraz küçümser gibi söylemlerde bulundu. 10 yılda yapılan yatırımlar doğrultusunda bugün Silivri’deki vatandaş sel olmayacağını düşünüyorsa bu Boğluca Deresi’ne yapılan yatırım sayesinde oldu. Bu yatırımın maliyetini hesaplamak ciddi zaman alacak. Bunun yanında arıtma tesisleri var. Büyükşehir Silivri’ye yatırım ve yardımları esirgemedi. Silivri’nin bütçesiyle yapılamayacak belki 20-30 yılda yapılacak yatırımların geçmiş 10 yıllık dönemde Silivri’ye kazandırıldı.

“HAKSIZLIK YAPILIYOR”

Ben geçmiş dönemle alakalı Büyükşehir’e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Sayın İmamoğlu’nun da Silivri’ye yapmış olduğu yatırımlar için kendisine teşekkür ederiz, inşallah daha fazlasını yaparlar, Silivri halkı kazansın diyelim.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum