Barlas, LGS'de Öğrencilere Başarılar Diledi

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, yarın yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda öğrencilere başarılar diledi.

Barlas, LGS'de Öğrencilere Başarılar Diledi
Editör: Yaz Dostum
19 Haziran 2020 - 21:52 - Güncelleme: 19 Haziran 2020 - 21:57

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, sosyal medya hesabı üzerinden LGS merkezi sınava girecek öğrenciler için bir mesaj paylaştı.

“SINAVLAR; EĞİTİMİN OLAĞAN PARÇALARIDIR VE BAŞARININ TEK KRİTERİ DEĞİLDİR”

Barlas, mesajında şunları kaydetti: “Koronavirüs salgın tedbirleri kapsamında eğitim kurumlarının belli bir süre ara verdiklerini, öğrencilerin bu süre de LGS'ye evlerinde hazırlanmak zorunda kaldılar. Unutulmasın ki hiçbir şey gençlerimizin sağlığından daha önemli değildir. Sınav sonucu ne olursa olsun sizler bizim değerlisiniz. Bu sınav hiçbir şeyin sonu değildir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu konuda sonuna kadar destek olmalıyız. Ayrıca öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olması için bin bir fedakarlıkla emek veren öğretmenlerimize ve onları yetiştiren ailelerine de teşekkür ediyorum.

“ZORLU KOŞULLARIN İÇİNDEN ÇIKIP SINAVDA ALIN TERİ DÖKECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM”

Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Rabbim zihin açıklığı versin inşallah... unutmayalım! Maske + sosyal mesafe + hijyen = tedbir. Maskemizi takalım!  Mesafemizi koruyalım! Temizliğe dikkat edelim!”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum