Barlas, Mahalle Başkanları İle Sahurda Buluştu

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, sahur buluşmaları kapsamında partisinin mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Barlas, Mahalle Başkanları İle Sahurda Buluştu
Editör: Yaz Dostum
18 Nisan 2022 - 15:09 - Güncelleme: 18 Nisan 2022 - 15:22
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, İlçe merkezine uzak olan mahallelerin sorunlarını dinlemek ve beklentileriyle alakalı bilgi edinmek adına sahur buluşmaları kapsamında mahalle başkanlarıyla buluştu.

AK Parti Büyük Çavuşlu Mahalle Başkanı Celal Kuş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programda; Beyciler Mahalle Başkanı Mutlu Biçer, Büyük Sinekli Mahalle Başkanı Saffet Tabak, Çayırdere Mahalle Başkanı Hamit Dönmez, Kurfallı Mahalle Başkanı Ural Nilay Arıcı ve Sayalar Mahalle Başkanı Faruk Özkan Toyran yer aldı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, "Sahur Buluşmamızda bizleri misafir eden; AK Parti Büyük Çavuslu Mahalle Başkanımız Celal Kuş ve Yönetimine teşekkür ederim. Hasret giderdik, kardeşliğimizi bir kez daha hissettik, enerji depoladık. Birlikte, hep yan yana, yola devam! Durmak yok yola devam!" dedi.

Öte yandan Barlas'a, sahur programında eşlik eden isimler arasında AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Kenan Değdaş da vardı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum