Barlas'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, “Yoğun mesai ve fedakârlıklarla mesleğini en iyi şekilde yerine getiren başta Silivrili gazetecilerimiz olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

Barlas'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Editör: Yaz Dostum
09 Ocak 2021 - 19:12

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Barlas mesajında, toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden haber emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

“GAZETECİLERİMİZİN YORUM VE GÖRÜŞLERİ SİLİVRİ’MİZİN VE ÜLKEMİZİN GELİŞMESİ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİDİR”

Medyanın, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasında hayati bir işleve sahip olduğunu anlatan Barlas, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Halkımızın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez şartıdır. Kamu yararına yönelik hizmetler gerçekleştiren gazeteciler, yerelden genele sosyal, ekonomik, kültürel alanlardaki gelişime katkı sağlamak suretiyle ülkemizin gelişimine de doğrudan katkıda bulunmaktadırlar. Ülkemizdeki her alanda görülen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde sunulmasının yanında, başta Silivri’miz olmak üzere yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri Silivri’mizin ve ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu vesileyle, yoğun mesai ve fedakârlıklarla mesleğini en iyi şekilde yerine getiren başta Silivrili gazetecilerimiz olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum