Barlas'tan Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı, Yolçatı'ya "İndirimli Su" Müjdesi

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Silivri köylerinde yaşanan su tarifesiyle ilgili gelişmeyi dile getirdi. “İBB’nin tüm karar iade engelleme girişimlerine rağmen Cumhur İttifakı meclis üyelerimizin oylarıyla bir kronik sorunumuz daha son bulmuştur” diyen Barlas, “İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından eskiden köy statüsü olan mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza, geçmişe dönük yapılan tahakkuklarda dahil olmak üzere yapılan fazla tahakkuklar iptal edilerek, tahsil edilen kısımlar ilgili abonelere iade edilecek. Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı, Yolçatı’da bulunan bakkal, kahvehane, manav, fırın, lokanta, kasap, berber ve benzeri ölçekte esnaflarımız tespit edilecek, en düşük iş yeri tarifesinin %25’ni geçmeyecek” şeklinde konuştu.

Barlas'tan Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı, Yolçatı'ya "İndirimli Su" Müjdesi
Editör: Yaz Dostum
25 Kasım 2021 - 20:56 - Güncelleme: 25 Kasım 2021 - 21:21
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Büyükşehir Yasası ile Silivri'de köy tüzel kişiliği sona ererek mahalle statüsüne alınan 5 köy için indirimli su gelişmesini “Silivri’mize müjdeler ve hayırlı olsun” ifadeleriyle duyurdu.

“İBB’NİN KARAR İADE GİRİŞİMLERİNE RAĞMEN CUMHUR İTTİFAKI OYLARIYLA HALKIMIZIN MENFAATİNE BİR SORUN DAHA ÇÖZÜLDÜ”

Barlas, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:


“İBB’nin tüm karar iade engelleme girişimlerine rağmen Cumhur İttifakı meclis üyelerimizin oylarıyla bir kronik sorunumuz daha son bulmuştur.

“GEÇMİŞE DÖNÜK TAHAKKUKLAR İPTAL EDİLEREK ABONELERE İADE EDİLECEK”

“İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından eskiden köy statüsü olan mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza, geçmişe dönük yapılan tahakkuklarda dahil olmak üzere yapılan fazla tahakkuklar iptaline, yukarıda belirttiğimiz bahse konu mahallelerimizde tahsil edilen kısımların ilgili abonelere iadesine,

“EN DÜŞÜK İŞ YERİ TARİFESİ %25’İ GEÇMEYECEK”

Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı, Yolçatı’da bulunan;
bakkal, kahvehane, manav, fırın, lokanta, kasap, berber ve benzeri ölçekte esnaflarımız tespit edilecek, en düşük iş yeri tarifesinin %25’ni geçmeyecek.

“İLÇEMİZİN KRONİK SORUNLARINI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Silivri'mizin güzel yürekli insanlarına olan sevdamızdan güç alarak, AK parti İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu ile beraber İlçemize mega projeler kazandırmaya, aynı zamanda mevcut kronik sorunların çözümünü gerçekleştirmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum