Barlas'tan Eski Silivri Kaymakamına Vefa Ziyareti

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 2014-2016 yılları arasında Silivri İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar’ı makamında ziyaret etti.

Barlas'tan Eski Silivri Kaymakamına Vefa Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
24 Mayıs 2022 - 22:27 - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 - 22:37
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi  Sami Barlas, iş seyahati için gittiği Konya’da 2014-2016 yılları arasında Silivri İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar’ı makamında ziyarette bulundu.

Hükümet yetkilileriyle birlikte Silivri’de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Bekarlar’a bilgiler veren Barlas, kendisinin hal ve hatrını sorarak hasret giderdi.

Konuyu sosyal medya hesabından “HATIR – VEFA” notuyla paylaşan Barlas, Bekarlar’a kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.

FARUK BEKARLAR KİMDİR?

1967 Kayseri doğumlu olup 1984 yılında Kayseri Lisesinden 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2005 yılında Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Türkiye Cumhuriyeti Tarihi üzerine Yüksek Lisansını tamamladı.

989-90 yıllarında yedek subay olarak askerlik görevini yaptı. Mülki İdare Amirliğine 1992 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak başladı sırasıyla Akören, Hizan, Çayırlı, Eldivan Kaymakamlıkları, Kars Vali Yardımcılığı, Göynük Kaymakamlığı, Muğla Vali Yardımcılığı, Osmancık Kaymakamlığı, Sakarya Vali Yardımcılığı, Silivri Kaymakamlığı ve Gönen Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

11 Eylül 2019 tarihinden itibaren Konya Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum