Barlas'tan İBB Barınağındaki Vahşete Tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı yakınlarında onlarca sokak hayvanının cesedinin bulunduğu iddia edildi. Ülke gündeminde yer eden konuyla ilgili yapılan incelemeler sonunda AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay basın açıklaması gerçekleştirdi. “Adaların atlarından sonra Tepeören’de yaşadığımız bu vahşet nedeniyle CHP’li İBB yönetimini kınıyoruz.” diyen Altunay, “Bu ve benzeri acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alın. Hayvanların yaşam hakkını korumak insanlık görevidir.” dedi. Altunay’ın, açıklamalarına AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas da destek verdi.

Barlas'tan İBB Barınağındaki Vahşete Tepki
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2021 - 22:03 - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 - 22:08
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı'nda ölen onlarca kedi ve köpeğin cansız bedeninin çürümeye terkedildiği iddiası ülke gündemine bomba gibi düştü. Yapılan incelemelerin ardından AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay basın açıklaması gerçekleştirdi.

“Adalet duygusunu, vicdani hassasiyetini ve hayvan sevgisini kaybetmemiş tüm hayvan hakları derneklerine bir çağrı yapmak istiyoruz: Bu vahşete siz de tepkinizi gösterin, Hesap sorun ki ihmaller zinciri daha çok can dostumuzu bizden koparmasın!” diyen Altunay, açıklamalarının devamında “Adaların atlarından sonra Tepeören’de yaşadığımız bu vahşet nedeniyle CHP’li İBB yönetimini kınıyoruz. Bu ve benzeri acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alın. Hayvanların yaşam hakkını korumak insanlık görevidir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Altunay’ın, açıklamalarına AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas da destek verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum