Barlas'tan Şile Temasları: Hibe Desteği Alan Çiftçi, Besici Ve Balıkçılara Ziyaret

AK Parti İBB Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyonu Başkanı Sami Barlas ve beraberindeki komisyon üyeleri, İstanbul’un yerleşik köy hayatının, tarımsal üretimin, hayvancılığın devam ettiği ilçelerinden Şile'yi ziyaret edip istişarelerde bulundu.

Barlas'tan Şile Temasları: Hibe Desteği Alan Çiftçi, Besici Ve Balıkçılara Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
01 Haziran 2021 - 22:44

AK Parti İBB Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyonu Başkanı Sami Barlas ve beraberindeki komisyon üyeleri; kırsal nüfus, çiftlik gibi kırsal hayatın ekonomik devamlılığını sağlayan İstanbul’a bağlı Şile ilçesini ziyaret etti.

Ziyarette geçmiş dönem Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü şimdiki Şile Tarım İlçe Müdürü Kemal Benli ile beraber Bakanlığın destekleri kapsamında hibe edilen damızlık hayvan imkanından yararlanan çiftçileri ziyaret edip, besicilerin çalışmalarını gözledi. 303 genç çiftçi hibe projesi kapsamında Tarım Bakanlığı tarafından toplam 9.090.000 TL değerinde hibe verilen ve yine Bakanlığın desteklemiş olduğu ücretsiz dağıtılan 320,000 adet (domates,salatalık,biber,patlıcan,karpuz) ata tohumundan faydalanan çiftçileri ziyaret edip üretim aşamalarını inceledi.

Program çerçevesinde Şile Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Osman Sarı ve Yardımcısı Tahir Teziş ile balıkçıların sorunları ve çözümleri noktasında istişarelerde bulunuldu.













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum