Barlas, YKS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Diledi

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, hafta sonu düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Barlas, YKS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Diledi
Editör: Yaz Dostum
26 Haziran 2020 - 21:25
 
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

“BAŞARACAĞINIZA İNANCIMIZ TAM”

27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni eden Barlas; “Hedeflediğin başarıya ulaşmana sadece bir adım kaldı. Ülkemizin en değerli serveti olan siz gençlerimize güveniyor ve çok seviyoruz. Hayallerinizin peşinden cesaretle gitmenizi diliyoruz. Yüce Rabbim, bu zorlu süreçte büyük azim ve özveriyle sınava hazırlanan istikbalimizin teminatı ve umudumuz gençlerimize zihin açıklığı versin. Tüm vatandaşlarımızın sınav saatlerinde duyarlı olmasını, öğrencilerimizin ve velilerimizinde pandemi nedeniyle alınan sınav önlemlerini dikkatle uygulamalarını tavsiye ediyorum. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan başta canım kızım olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Hepsinin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum