Başkan Bozoğlu'ndan SİBESO'ya Ziyaret

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nu ağırladı.

Başkan Bozoğlu'ndan SİBESO'ya Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
18 Haziran 2021 - 23:15

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nu misafir etti. Görüşmede ilçe ve ülke gündeminin sıcak başlıklarının yanı sıra koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetlerine uzun bir müddet ara vermek zorunda kalan esnaf ve sanatkar için hükümetin hayata geçirdiği hibe desteği uygulamaları hakkında istişare edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan hibe ve nefes kredisi adımlarının, tam kapanma sürecinde sıkıntı yaşayan işletmeciler için çok önemli bir dayanak niteliği taşıdığı konusunda görüşler bildirilirken, tek temeninin  bu sürecin bir daha kapanma olmayacak şekilde devam etmesi ve tüm işletmelerimizin aktif olarak faaliyetlerini sürdürmesi olduğu ortaya kondu.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona ererken Bozoğlu, misafirperverliğinden dolayı Koçer'e teşekkür temennilerini iletti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum