Başkan Bozoğlu; "Tarih bu ihaneti unutmayacak!"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın katıldığı bir televizyon programında, "Devletin ordusu Katar'a satılmış" ifadesini kullanması, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, duruma tepki göstererek “Haddini bil.! Senin o "satılmış" dediğin ordu yakın tarihte Libya'da, Irak'ta, Karabağ'da, Suriye'de, Doğu Akdeniz'de destan yazdı ve yazmaya devam ediyor” dedi.

Başkan Bozoğlu; "Tarih bu ihaneti unutmayacak!"
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2020 - 13:10 - Güncelleme: 30 Kasım 2020 - 20:04
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Habertürk TV'de katıldığı bir televizyon programında “Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış, ben değer biçemiyorum 20 milyar dolar olduğu söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış” ifadelerinde bulunması üzerine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, duruma tepki gösterdi.

“Tarih bu ihanetinizi unutmayacak” diyen Bozoğlu, “Haddini bil.! Senin o ‘satılmış’ dediğin ordu yakın tarihte Libya'da, Irak'ta, Karabağ'da, Suriye'de, Doğu Akdeniz'de destan yazdı ve yazmaya devam ediyor.” İfadelerinde bulundu.

Bozoğlu, şunları kaydetti:

“Haddini bil.! Tarihi büyük destanlarla dolu Şerefli Türk ordusuna ‘Satıldı’ ifadesini kullanan bu zat CHP Mersin Milletvekili Ordu, CHP mi ki alınıp satılsın? Senin o "satılmış" dediğin ordu yakın tarihte Libya'da, Irak'ta, Karabağ'da, Suriye'de, Doğu Akdeniz'de destan yazdı ve yazmaya devam ediyor. Tarih bu ihanetinizi unutmayacak.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum