Başkan Esen: "2023 Umudun Yılı Olacak Ve O Umudu Bizler Yeşerteceğiz"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Tüm zorluklarıyla bir yılı geride bırakarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı olan 2023 yılını karşılamaya hazırlanıldığına dikkat çeken Başkan Esen, “2023’te bu millete verdiğimiz söze bir adım daha yaklaşacak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız güne doğru, bir adım daha atmış olacağız” dedi.

Başkan Esen: "2023 Umudun Yılı Olacak Ve O Umudu Bizler Yeşerteceğiz"
Editör: Yaz Dostum
31 Aralık 2022 - 20:19
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan Esen, mesajında 2023’ün ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Halkın iktidarını kurana, ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyana kadar mücadeleye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2023, ZULME KARŞI DİRENENLERİN YILI OLACAK”

“İnanıyorum ki 2023 yılı, umutlarımızın yeniden yeşereceği, alçak gönüllülüğün, hoşgörünün, birlikteliğin yılı olacaktır. Sadece kendisi için değil, herkes için adalet isteyenlerin, zulme karşı direnenlerin, demokrasiyi savunanların yılı olacaktır.

“CUMHURİYETİMİZİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIMIZ GÜNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUZ”

2023 barışın, sevginin ve umudun yılı olacak ve o umudu yeşertecek olan yine bizler olacağız. 2023’de, bu millete verdiğimiz söze bir adım daha yaklaşacak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız güne doğru, bir adım daha atmış olacağız.

“YENİ YILIN HALKIMIZIN HER BİR FERDİNE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; 2023 yılının hepimize sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum