Başkan Esen'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı yayınladı. Başkan Esen, “Objektif, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarını benimseyen bir medyanın yaşamımızda çok önemli bir yeri olduğunu ve toplumsal kalkınmamıza destek verdiğini belirtmek isterim” açıklamasında bulundu.

Başkan Esen'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Editör: Yaz Dostum
10 Ocak 2023 - 15:59
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“VATANDAŞLARIMIZ; HAKKANİYETLİ, KAMU ÇIKARINI GÖZETEN VE GÖREVİNİ TÜM BU DEĞERLER ÜZERİNE İNŞA EDEN BASIN EMEKÇİLERİ SAYESİNDE DOĞRU VE TARAFSIZ BİLGİYE ULAŞMAKTADIR”

Esen mesajında şunları kaydetti:

“10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe giren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü kutluyorum. Objektif, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarını benimseyen bir medyanın yaşamımızda çok önemli bir yeri olduğunu ve toplumsal kalkınmamıza destek verdiğini belirtmek isterim.

“ÖZGÜR BASIN, DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR VE DEMOKRASİ, ÖZGÜR BASININ VARLIĞIYLA GÜÇLENİR”

Toplumumuzu bilgilendirmek için doğru haber verme, tarafsızlık, kişinin özel hayatına ve haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran bu meşakkatli mesleği sürdüren basın mensubu arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları halka aktararak vatandaşlarımızın zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayan ve bunu yaparken her şartta görevleri gereği haber peşinde koşan, düzenli bir mesaisi olmadan, toplumu bilgilendirmek için verdikleri bu mücadelede demokrasinin daha güçlü işleyişini sağlayan, gerektiğinde de bu uğurda canını veren basın mensuplarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor basın mensuplarımıza sağlıklı mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum