Başkan Esen ve ekibi, talepleri ilk ağızdan dinliyor

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Esen ve ekibi, talepleri ilk ağızdan dinliyor
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2022 - 17:24
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile rutin hale getirdiği vatandaşı yerinde dinleme geleneğini sürdürüyor. Silivri'nin en ücra köşelerine dahi hizmet götüren İBB'nin uygulamalarını yakından takip etmek adına bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Esen; mahalle sakinlerinin beklenti, sorun ve talepleri ile yakından ilgileniyor.



Son olarak çarşı merkezindeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Esen, İBB’nin çiftçilere ücretsiz olarak dağıttığı mazot desteği uygulamaları kapsamında Alipaşa, Yolçatı, Çeltik, Kadıköy ve Akören Mahallelerini ziyaret etti. Öte yandan haftalık programı dahilinde İBB 5.Bölge Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nün Kurfallı Mahallesinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını da yakından takip eden Esen, ziyaret ettiği tüm mahallelerde esnafları dolaşıp köy kahvehanelerindeki vatandaşlarla hasbihallerde bulundu. 



Mahalle sakinlerinin sıkıntı, beklenti ve talepleri ile alakalı bilgi alan, görüşlerini dinleyen Esen, vatandaşların kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür temennilerini aktardı.



Konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmesinde şu açıklamaları kaydetti:

"Halkımızın bizlere inancı tam. Gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz."






YORUMLAR

  • 0 Yorum