Başkan İmamoğlu; "Silivri'ye Eşit Hizmet Geldi"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugünkü Silivri çıkarması için, “Kreşten Boğluca Yaşam Vadisi’ne, Bölgesel İstihdam Ofisi'nden Müjdat Gürsu Stadı’na, sosyal konutlardan yol ve kavşak projelerine, tarımdan hayvancılığa kadar art arda birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Bugün tüm bu projeleri yerinde inceledik” açıklamasında bulundu.

Başkan İmamoğlu; "Silivri'ye Eşit Hizmet Geldi"
Editör: Yaz Dostum
06 Ocak 2021 - 21:04

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde kurmaylarıyla birlikte Silivri’ye geçti. İlk olarak, ilçede faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya gelen İmamoğlu’na, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da eşlik etti. Stat inşaatından Bölgesel İstihdam Ofisi’ne kadar birçok bölgede incelemelerde bulunan İmamoğlu, ziyaretiyle ilgili değerlendirmeyi, Boğluca Yaşam Vadisi proje alanında yaptı. Kente, en batısından en doğusuna kadar yeşil alanlar kazandıracaklarını vurgulayan İmamoğlu, İstanbul için amaçlarını, “Her ilçeye eşit hizmet” sözleriyle özetledi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Şehriban karahan
    3 yıl önce
    Eşitlik böyle olur yıllardır büyük şehirden yardım gelmiyordu işte Ekrem İmamoğlu farkı tebrikler Allah'im yolunu açık etsin başarılarının devamını dilerim