Başkan Koçer'den Esnafa İlk Gün Ziyareti

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, kontrollü normale dönüşün ilk gününde uzun bir aradan sonra ilk kez kepenk açan çarşı esnafını ziyaret etti.  

Başkan Koçer'den Esnafa İlk Gün Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
01 Haziran 2020 - 17:58
 
Koronaviürüs tedbirleri kapsamında kullanıma kapatılan birçok iş yeri ve mekan, normalleşme süreciyle yeniden açıldı. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. 

“RABBİM SIHHATİ BEDENİMİZDEN EKSİK ETMESİN”

Başkan Koçer, normalleşme sürecinde ilçedeki esnafı ziyaret ederek hem hayırlı işler temennisinde bulundu hem de açıklanan kurallara uyulmasının toplum sağlığının korunması açısından hayati önem taşıdığını hatırlattı. Koçer, “Rabbim yüreği güzel insanları yolunuzdan, sabrı ve şükrü dilimizden, sağlığı ve sıhhati bedenimizden ve hayırlı olan her ne varsa bizden ve sevdiklerimizden eksik etmesin. Esnaf dostlarıma yeni haftada sağlıklı bir hafta diliyorum hayırlı işleriniz olsun” dedi.

ESNAF MORAL BULDU

Başkan Koçer’in ziyareti ile moral bulan çarşı esnafı da tekrardan işlerinin başında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Koçer'e teşekkürlerini sundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum