Başkan Koçer'den Hancılar Baklava'ya Ziyaret

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Dream of Silivri mevkiindeki Yeni Mahalle, Mustafa Canbaz Sokak, C Blok, No:22 adresinde Burak Hancı tarafından işletilen Hancılar Baklava’ya ziyarette bulundu.

Başkan Koçer'den Hancılar Baklava'ya Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2021 - 17:03 - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 - 17:11
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, lezzetiyle tüm dünyaya ün salmış Antep mutfağının en iyi baklava çeşitleri ve beraberinde yediden yetmişe herkes için birbirinden eşsiz yöresel tatlıları bölgemizle buluşturan Hancılar Baklava’nın sahibi Burak Hancı ile bir araya geldi.

Nuray Koçer, ziyarette ilçemizde ticarete canlılık kazandıran yeni işletmenin Silivri’mize hayırlı olması, işyeri sahiplerine de bol kazançlar getirmesi temennisinde bulunarak, işletme hakkında bilgiler aldı.

İşletme sahibi genç iş insanı Burak Hancı ise temiz ve hijyenik bir ortam, güler yüzlü personel ve lezzetiyle kendisine hayran bırakan tatlılar ile müşterilerine en iyi hizmeti verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade ederek, işletmelerini ziyaretlerinden dolayı Başkan Koçer’e teşekkürlerini iletti.
Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum