Başkan Koçer: "Elimizden Gelen Gayretle Hizmetkar Olmaya Çalışıyoruz"

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, yoğun hafta sonu programlarının ardından haftaya esnaf ziyareti ile başladı.  Çarşı merkezinde temaslarda bulunan Başkan Koçer, esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler ve kolaylıklar diledi.

Başkan Koçer: "Elimizden Gelen Gayretle Hizmetkar Olmaya Çalışıyoruz"
Editör: Yaz Dostum
22 Kasım 2021 - 20:00 - Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 20:11
İki dönemdir Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Nuray Koçer, yeni haftanın ilk gününde çarşı merkezindeki esnaf ve hemşerileri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Herhangi bir istek veya sorunlarının olup olmadığını sorarak kolaylıklar ve hayırlı işler dileyerek görüşmelerini noktalayan Koçer, yolda karşılaştığı vatandaşlara da selam vererek, hal hatır sormayı ihmal etmedi.


"ORTAK AKLIN BİRLİKTE YÜRÜTÜLMESİ İÇİN ESNAFIMIZLA SÜREKLİ İÇ İÇEYİZ"

“Esnafımız can damarımızdır” diyen Başkan Koçer, ziyaretlerle ilgili, “Bismillah diyerek haftanın ilk gününe esnaflarımızla hasbihal ederek başladık. Her zaman olduğu gibi esnaflarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yüzünüzdeki tebessüm hiç eksik olmasın diye elimizden gelen gayretle hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa istişare ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza helalinden bol bereketli kazançlar nasip etsin” şeklinde konuştu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum