Başkan Koçer, esnaf ile omuz omuza

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Salgın sürecinin tüm dünyayı, hem ekonomik, hem de sosyal yaşantı olarak olumsuz etkilediğini ifade eden Başkan Koçer, bu sürecin devlet ve millet dayanışmasıyla atlatılacağını ifade etti ve ekledi: “Biz her zaman milletimizin yanındayız. Esnafımız ve işverenlerimizle sürekli iletişim halindeyiz.”

Başkan Koçer, esnaf ile omuz omuza
Editör: Yaz Dostum
23 Kasım 2020 - 19:04
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunarak, hal-hatır sordu, hayırlı işler temenni etti. Esnaflarla başta pandemi süreci olmak üzere işlerinin durumu ile ilgili olarak istişare yapan Başkan Koçer, “Bu zor günleri omuz omuza vererek, dayanışmayla aşacağız. Bu felaketin üstesinden gelirken bizim avantajımız dayanışma ruhumuzdur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızla birlikte dayanışmayı sağlayacağız” dedi.

Esnaflar, Başkan Koçer’in duyarlı yaklaşımı ve kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını aktardı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum