Başkan Yılmaz'dan hükümete "yakın ilgi" teşekkürü

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün konuk olduğu BENGÜTÜRK TV'de, “Hükümetimizle sürdürdüğümüz, yapmayı hedeflediğimiz birçok projeyi gerçekleştirdik. Buradan hem hükümetimize hem bakanları kuruluna bize gösterdikleri yakın ilgi alaka için çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Başkan Yılmaz'dan hükümete "yakın ilgi" teşekkürü
Editör: Yaz Dostum
07 Ocak 2021 - 20:01


Başkan Volkan Yılmaz, bugün BENGÜTÜRK TV'de Bilge Sebilcioğlu ile Başkanlar Konuşuyor programının canlı yayın konuğu oldu. Yılmaz, hükümete ve bakanlar kuruluna Silivri’ye göstermiş oldukları özel ihtimam için teşekkür etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATI İLE SİLİVRİ’YE MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR”

Yılmaz, şöyle konuştu:


“Hükümetimizle sürdürdüğümüz, yapmayı hedeflediğimiz birçok projeyi gerçekleştirdik. Buradan hem hükümetimize hem bakanları kuruluna bize gösterdikleri yakın ilgi alaka için çok teşekkür ederim. Bakın Silivri’de İlçe Emniyet binası yoktu kiradaydı. İlçe Jandarma Komutanlığı yoktu. Selimpaşa Karakolu çok kötü durumdaydı. Çok kısa bir sürede İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün açılışını yaptık. Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezinin açılışını yaptık. İlçe Jandarma Komutanlığımız bitmek üzere. Şimdi Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Silivri’deki 50 dönümlük araziye Millet Bahçesi yapılıyor. Hemen bitişine 10 dönümlük bir araziye de bir Hükümet Konağı yapacağız.

“İLK ASANSÖRLÜ ÜST GEÇİDİ YAPTIK”

10 yıl Silivri’de atıl kalmış tarihi köprülerimiz var. Mimar Sinan Köprüsü ve Kısa Köprü. Bunların bir tanesinin Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle bitirdik, restorasyonu oldu. Diğerini de İstanbul Valiliğimizle yürüyoruz, bir ay içerisinde teslim edilecek. Hükümetimizle yaptığımız yatırımlar devam ediyor.  Silivri’nin kuzey ve güney kısmını Devlet Hastanesi önünden birbirine bağlayan ilk asansörlü yaya üst geçidini hayata geçirdik. Yüzme Havuzu projemiz devam ediyor. Bu ayın sonunda inşaatı bitiyor. Spor Bakanlığımızla Değirmeköy Mahallemizde yeni bir stat yapıyoruz. Selimpaşa’da belediye olarak bir tat yapacağız. Tarihi ile doğası ile kültürü ile birçok proje devam ediyor. Uyuşturucu batağı yeri olan Kale Park’ı düzenleyerek Silivri’ye hediye ettik.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum