Başkan Yılmaz'dan Yoğun Bayram Mesaisi

Kurban Bayramı’nın ilk gününde yoğun mesai yapan Başkan Yılmaz, Silivri’nin dört bir yanında bir araya geldiği vatandaşlarla bayramlaştı. Kalepark’ta düzenlenen resmi bayramlaşma törenine de ev sahipliği yapan Yılmaz, daha sonra Silivri Belediyesi Canlı Hayvan Pazarındaki kurban kesim işlemlerini takip etti.

Başkan Yılmaz'dan Yoğun Bayram Mesaisi
Editör: Yaz Dostum
14 Temmuz 2022 - 20:36
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı’nın ilk gününde yoğun mesai yaptı. Bayram namazını Esentepe Camii’nde vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Yılmaz, namazın ardından bayramlaştığı Silivrililerle çay sohbeti yaptı. Yılmaz daha sonra Silivri’deki şehit kabirlerini ziyaret etti.

Selimpaşa Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Yılmaz, ardından Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesinde Cemevi Dedesi Hasan Dağ ve Silivrililerle bayramlaşarak sohbet etti.

Kalepark’ta Silivri Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen resmi bayramlaşma törenine de ev sahipliği yapan Başkan Volkan Yılmaz, programda AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK’lar, kamu kurum ve kuruluşları ile bir araya geldi. Silivri’nin dört bir yanında ziyaretlerini gün boyu sürdüren Başkan Yılmaz, Fatih Mahallesi, sahil bölgesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Silivri Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında kurban kesim işlerini de takip eden Başkan Yılmaz, burada kurban ibadetlerini yerine getiren Silivrili hemşehrilerinin bayramını kutladı.


YILMAZ: “BÖLÜŞÜRSEK TOK, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ”

Belediye organizasyonuyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Bayramlar milli beraberliğin hatırlandığı, barışma ve kucaklaşma fırsatının doğduğu mukaddes günlerdir. Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Bayramlar aynı zamanda bölüşmeyi de temsil eder. Biz de ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’ düşüncesinden hareketle sosyal belediyecilik yapıyoruz. İhtiyacı olan herkese el uzatmaya, omuz vermeye çalışıyoruz. Ayrıca bayramlar İslam alemi için oldukça önemlidir. Türkiye de Müslüman dünyasının umududur. Dün Kabe’de olan bir arkadaşımla telefon görüşmesi yaptım. Orada Türk bayrağı görüldüğünde, Türk olduğunuzu söylediğinizde Malezya’dan, Özbekistan’dan, Kazakistan’dan, Filistin’den insanlar Türkiye’nin ne kadar önemli olduğunu bize hissettiriyorlar. Çünkü herkesin umudu, herkesin gözü kulağı Türkiye’den gelecek seste. Türkiye’den hamilik ve abilik bekliyorlar. Ecdadın yaptığı gibi onlara kol kanat vermemizi bekliyorlar. Biz de bu anlayışla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye’nin kutup başı ülke, lider ülke olma ülküsünü gerçekleştireceğiz. Ben bayramlaşma törenimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, ailelerinizle ve sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

KAYNARCA: “SİLİVRİ’Yİ İSTANBUL’UN İNCİSİ OLARAK GÖRÜYORUM”

Törende konuşan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, “Silivri her geçen gün güzelleşiyor. Ben Silivri’yi İstanbul’un incisi olarak görüyorum. Ankara’nın gri havasından çıkıp Silivri’ye gelince bambaşka bir hava ile karşılaşıyoruz. Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz çok güzel işlere imza atıyor. Ben kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bayramlar dostluğu, kardeşliği ve paylaşmayı temsil eder. Tüm insanlık adına, ümmet adına, güzel yarınlar adına barış ve huzur diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.
 





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum