Başkan Yılmaz, festival için Bulgaristan'dan gelen siyasileri makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 60. Yoğurt Festivali nedeniyle ilçemize gelen Bulgaristan Silistre Milletvekili Güner Ahmet, Silistre Milletvekili Cevdet Çakırov, Hak ve Özgürlükler Partisi Şumen İl Başkanı Aysel Rufat, Silistre İl Başkanı Sezgin Galib, Hak, Özgürlükler Partisi İstanbul Temsilcisi Fahri Vatansever ile kendilerine eşlik eden Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerini makamında misafir etti.

Başkan Yılmaz, festival için Bulgaristan'dan gelen siyasileri makamında ağırladı
Editör: Yaz Dostum
13 Ağustos 2022 - 23:49
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 60. Yoğurt Festivali nedeniyle ilçemize gelen Bulgaristan Silistre Milletvekili Güner Ahmet, Silistre Milletvekili Cevdet Çakırov, Hak ve Özgürlükler Partisi Şumen İl Başkanı Aysel Rufat, Silistre İl Başkanı Sezgin Galib, Hak, Özgürlükler Partisi İstanbul Temsilcisi Fahri Vatansever ile kendilerini karşılayan Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyeleri ile beraber makamında ağırladı.

SİLİVRİ’Yİ ONURLANDIRAN SİYASİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yılmaz, Silivri yoğurdunun yaşatılması ve tüm Türkiye’ye tanıtılması amacıyla düzenlenen 60. Yoğurt Festivaline katkılarından dolayı Bulgaristan’dan gelen tüm misafirlerine teşekkürlerini sundu öte yandan Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerine de misafirlerimize olan yakın ilgi ve katkılarından dolayı ayrıca şükranlarını iletti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum