Başkan Yılmaz: "Geleceğiniz Varsa Göreceğiniz Var"

İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı’nın "Bizi Silivri'ye getirmeyin" sözlerine, “Kimse Silivri'ye, hele hele Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanına ‘Bizi oraya getirmeyin’ diye parmak sallar edasıyla konuşamaz. O zaman geleceğiniz varsa göreceğiniz var deyip konuyu kapatırız.” şeklinde cevap verdi.

Başkan Yılmaz: "Geleceğiniz Varsa Göreceğiniz Var"
Editör: Yaz Dostum
13 Kasım 2020 - 16:06
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2020 Yılı Kasım Ayı 3. oturumda İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı’nın sözlerine cevap verdi. Subaşı’nın, “Her kürsüye çıkışınızda Silivri'den söz ediyorsunuz. Lütfen, bizi Silivri’ye çalışmak zorunda bırakmayın. Silivri'ye bizi getirmeyin.” sözlerine karşı açılamalarda bulunan Başkan Yılmaz: “Geleceğiniz varsa göreceğiniz var.” dedi.

“SİLİVRİ HOŞGÖRÜ İKLİMİNİN OLDUĞU BİR İLÇEDİR"

Subaşı’nın sözlerine cevap veren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Doğan Bey klasik CHP siyaseti yapıyor. Lafa şöyle başlıyorsunuz. Toplantıyı bitirmemiz lazım, kısa konuşacağım, ama kısa konuşurken de en sonunda lafı getirip çatallaştırmak… Çok ayıp bir şey. Size olan saygımı biliyorsunuz. Ferasetinize güveniyorum ama ‘Bizi Silivri'ye getirmeyin’ lafı hiç yakışmadı. Silivri çok kadirşinas, bütün etnik yapılara çok hoşgörülü yaklaşan, hoşgörü iklimin olduğu bir ilçedir. Tabii ki Silivri’ye gelebilirsiniz. Size balık, çay ve kahve ısmarlarız. Rahatsız olduğunuz Silivri'nin, rahatsız olduğunuz köylerin burada hiç konuşulmadığı kadar konuşulmasından rahatsız olabilirsiniz. Size o köylerin doğal ürünlerinden yediririz. Kimse Silivri'ye, hele hele Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanına ‘Bizi oraya getirmeyin’ diye parmak sallar edasıyla konuşamaz. O zaman geleceğiniz varsa göreceğiniz var deyip konuyu kapatırız.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum