Başkan Yılmaz, satışa çıkan muhtarlık binasını kurtardı!

Silivri Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse, mahalle muhtarlığı, köy kahvehanesi, mahalle evi ve spor kulübü’nün olduğu binada yarı hissesi bulunan ilçede bir dönem Avukatlık hizmeti veren Osman Muzmul’un icra yolu ile binayı satışa çıkardığını belirterek, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın, duruma el koymasıyla birlikte sorunun çözüldüğü ve aradaki anlaşma sağlanarak binanın tamamen belediye tarafından satın alındığı ifade edildi.

Başkan Yılmaz, satışa çıkan muhtarlık binasını kurtardı!
Editör: Yaz Dostum
26 Ekim 2020 - 13:08 - Güncelleme: 26 Ekim 2020 - 18:54
Silivri Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse, mahalle muhtarlığı, köy kahvehanesi, mahalle evi ve spor kulübü’nün olduğu binada yarı hissesi bulunan ilçede bir dönem Avukatlık hizmeti veren Osman Muzmul’un icra yolu ile binayı satışa çıkardığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın, duruma el koymasıyla birlikte sorunun çözüldüğünü söyleyen Köse, Muzmul ile görüşüldüğünü aradaki anlaşma sağlanarak belediye kasasından çıkan 180 Bin TL bedel karşılığında hislerin toplamının satın alındığı ifade edildi.

Köy halkı adına memnuniyet duygularını ifade eden Köse, Başkan Yılmaz’a teşekkür temennilerini iletti. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Köyümüzün onur gurur noktası olan köy muhtarlığı, köy kahvesi, mahalle evi, spor külübünün bulunduğu binanın yarı hissesi Avukat Osman Muzmul’a ait olmasından dolayı icra yolu ile satışa çıkmış idi. Görüşmeler neticesinde Osman Muzmul ile anlaşıp 180. 000 TL belediye kasasından ödeyerek satın alıp köyümüze hayırlı olsun diyen Silivri belediye başkanımız SAYIN VOLKAN YILMAZ'A beyciler köyünde yaşayan 7_77 ye tüm köy halkımız adına gönülden Şükran’larımızı sunar allah razı olsun başkanım”
 

Köyümüzün onur gurur noktası olan Köy muhtarlığı köy kahvesi mahalle evi spor külübünün bulunduğu binanın yarı hissesi...

Yaşar Köse paylaştı: 26 Ekim 2020 Pazartesi
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum