Başkan Yılmaz, Vali Yerlikaya ile görüştü

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti. İlçede gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında Yerlikaya'ya bilgiler veren Yılmaz, planladıkları projeler ile ilgili destek sözü aldı. 

Başkan Yılmaz, Vali Yerlikaya ile görüştü
Editör: Yaz Dostum
25 Haziran 2020 - 20:29

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya makamında ziyarette bulundu. Silivri ile ilgili sorunların görüşüldüğü ziyarette Başkan Yılmaz, ilçede gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarından bahsederek hayata geçirilmesini istediği projeler için destek talep etti.

Memnuniyet duygularını ifade eden Yerlikaya, Başkan Yılmaz'ın her zaman yanında olduğunun altını çizerek ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Uzunca yapılan sohbetin ardından ziyaret noktalanırken Başkan Yılmaz, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bilgilendirmesinde şunları kaydetti:

"ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız projelerimiz üzerine görüşme yaptık. Tarım, orman ve hazine arazilerinin korunması adına ayrı bir parantez açan, Marka Kent yolundaki çalışmalarımızda bizlerin her zaman yanında olan ve destek veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum."

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum