"Başkan Yılmaz; vatandaştan değil, saraydan yana karar verdi!"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Başkan Volkan Yılmaz’ın Plazma Üretim Tesisine muhalefet edenlere, “Bu tahsisin özellikleri ve gerçekler bilinmesine rağmen yaratılmaya çalışılan algının özünde ‘Yapamadıklarını, yapanları çekememe hastalığı’ ile birlikte yeri ve tahsis yapılan yatırımcı firma gerekçesine saklanarak Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yattığı anlaşılmaktadır” sözlerine kayıtsız kalmadı. Yıldız, “Silivri Belediye Başkanımız sarayla vatandaş arasına sıkışmış durumda fakat Belediye Başkanımız bu konuda kararını saraydan yana verdi” şeklinde karşılık verdi.

"Başkan Yılmaz; vatandaştan değil, saraydan yana karar verdi!"
Editör: Yaz Dostum
14 Aralık 2020 - 22:32

MHP İBB Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB 2020 yılı Aralık ayı meclis toplantısı 1.oturumunda Kavaklı’da 172 Bin metrekarelik alanın Sancak ailesinin sahibi olduğu Maxicells İlaç Sanayi A.Ş'ye tahsis edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Yılmaz, “ ‘Plazma Üretimi’ için yapılan bu tahsiste mülkiyetin değişmesi söz konusu değildir. Tahsisi yapılan arazi hazine arazisi olup millete aittir. Belirli bir sürede yatırım ve yatırımcının teşvik edilmesine yönelik üst kullanım hakkının verilmesine yönelik bu tahsisin özellikleri ve gerçekler bilinmesine rağmen yaratılmaya çalışılan algının özünde ‘Yapamadıklarını, yapanları çekememe hastalığı’ ile birlikte yeri ve tahsis yapılan yatırımcı firma gerekçesine saklanarak Cumhur İttifakının varlığı ile AK Parti ve MHP’den duyulan rahatsızlıkla birlikte Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yattığı anlaşılmaktadır. ‘Güneş balçıkla sıvanmaz’ özdeyişinde olduğu gibi millet ve memleket için yapılan ve yapılacak her türlü hizmetin ‘biz istemezük’ anlayışı ile tartışılmasını sağlamak suretiyle bu hizmetleri yapanları da itibarsızlaştırma çabaları hiçbir zaman başarılı olamayacaktır.” ifadelerini kullandı.

MELİH YILDIZ: BELEDİYE BAŞKANIMIZ VATANDAŞTAN YANA OLMADI

Yılmaz’ın bu iddialarına sessiz kalmayan CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, “Kavaklı’daki tahsisle ilgili söz almış bulunuyorum. Konunun özeti şu aslında; Silivri Belediye Başkanımız sarayla vatandaş arasına sıkışmış durumda fakat Belediye Başkanımız bu konuda kararını saraydan yana verdi” diye konuştu.

MECLİS 1. BAŞKANVEKİLİ KONUŞMASINA MÜSAADE ETMEDİ

CHP’li Melih Yıldız’ın sözü İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul tarafından “Silivri konusu yeterince konuşuldu ve ben bununla ilgili açıklama yaptım, raporlara geçtik, gerginliğe mahal yok” denilerek kesildi. Zeynel Abidin Okul, Melih Yıldız’ın konuşmasını sürdürmesine müsaade etmedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum