BBP'li Başkan Aksu, Annelere Karanfil Dağıttı

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Anneler Günü dolayısıyla çarşı merkezinde karanfil dağıtarak tüm kadınların Anneler Günü'nü kutladı.

BBP'li Başkan Aksu, Annelere Karanfil Dağıttı
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2020 - 14:50 - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 14:56
 
Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Anneler Günü nedeniyle çarşıda kadınlara karanfil dağıttı.

“ANNELERİMİZİ YILIN SADECE BİR GÜNÜ DEĞİL, ÖMÜR BOYU BAŞ TACI ETMELİYİZ”

"Annelerimizi yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlayarak başımızın tacı etmeliyiz" diyen Başkan Ramiz Aksu, "Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Unutmayalım ki, hepimizin arzuladığı cennet anaların ayakları altındadır. Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir. Vefakar ve cefakar analarımız, eşlerimiz ve hanım kardeşlerimiz milletimizin bugünü ve geleceğidir. Yaşamın her anında bizleri onurlandıran, sabırla kutsal annelik görevini omuzlayan; merhametini, sevgisini ve emeğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başımızın tacı tüm hanım kardeşlerimize saygılı olalım, onlarla şiddetin değil, sevginin diliyle konuşalım" şeklinde konuştu. 

“ALLAH BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Aksu, anlamlı etkinlik sonrası yaptığı açıklamada ise, “Uzun süredir evde kalan büyüklerimizi inanın çok özlemiştik, kısa süreliğine de olsa onları sokaklarda aramıza görmek çok güzel. İlçemizde başımızın tacı annelerimizin bu özel günlerini sokakta iş yerinin önünde kutlayarak çiçeklerimizi saygı ve hürmetlerimizi sunma fırsatı bulduk. Onların mutluluğu gözlerinden okunur gibi idi, bu hallerinden bizde çok mutlu olduk. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum