BBP'li Dayıoğlu: "CHP'li dahi olsa hiçbir hanımı dinlememezlik etmedim"

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla parti binasında bir kahvaltı organizasyonu yaptı. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Kankaya, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu programda kısa bir konuşma yapan ev sahibi BBP İlçe Kadın Kolları Başkanı Selin Dayıoğlu Sarı, “Silivri’deki tüm kadınları birlikte görmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin de bir sıkıntısı oluğu zaman biz artık AK Parti, MHP, BBP olarak hep bir arada hareket ediyoruz. Hepinize kapımız açık. Ben hiçbir zaman CHP’li dahi olsa hiçbir hanımı dinlememezlik etmedim. Başka partilerden de olsa her zaman dinledim. Bu kapılar her zaman size açık çünkü insanlar yanlışı gördükçe doğruyu görmeye meyillidir” dedi.

BBP'li Dayıoğlu: "CHP'li dahi olsa hiçbir hanımı dinlememezlik etmedim"
Editör: Yaz Dostum
06 Mart 2022 - 19:40 - Güncelleme: 06 Mart 2022 - 20:24
Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bugün parti binasında kahvaltı programı tertip etti. Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Selin Dayıoğlu Sarı’nın ev sahipliğinde kaydedilen, BBP Kadın kolları yöneticileri, köy ve mahalle başkanlarının hazır bulunduğu etkinliğe; AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Kankaya, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen ile yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.

SARI: AK PARTİ VE MHP İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

Başkanı Selin Dayıoğlu Sarı, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Sarı, şu görüşlere yer verdi:

“Sizlerle bir araya gelmemiz bir türlü nasip olmamıştı. Bir arada olmak beni çok mutlu etti. Değerli Başkanlarım da bizi yalnız bırakmadı. Biz artık biriz. Birlikte hareket ediyoruz. Silivri’deki tüm kadınları birlikte görmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

“BEN HİÇBİR ZAMAN CHP’Lİ DAHİ OLSA HİÇBİR HANIMI DİNLEMEMEZLİK ETMEDİM”

Sizlerin de bir sıkıntısı oluğu zaman biz artık AK Parti, MHP, BBP olarak hep bir arada hareket ediyoruz. Hepinize kapımız açık. Ben hiçbir zaman CHP’li dahi olsa hiçbir hanımı dinlememezlik etmedim. Başka partilerden de olsa her zaman dinledim. Bu kapılar her zaman size açık çünkü insanlar yanlışı gördükçe doğruyu görmeye meyillidir.

“DAHA SIK BULUŞACAĞIZ”

Biz her zaman sizleri bekliyoruz. Bu sebeple burada toplandık. Sizlere bir mola olsun, bizlere de bir tanışma vesilesi olsun istedik. Bundan sonra daha da fazla toplanacağız. O yüzden sözlerimi fazla uzatmıyorum, sizlere teşekkür ediyorum.”

Haber : Hazal BAŞARAN


YORUMLAR

  • 0 Yorum