Belediye ve İBB Ortaklığında Yeni Mahalle'ye Prestij Yolu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, müjdeyi, “Yeni Mahalle Erkin Balaban Caddesi ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde Prestij Yolu, Dönel Kavşak ve Tretuvar yapımı çalışmalarına belediyemiz ve İBB koordinasyonunda başlıyoruz” ifadeleriyle verdi.

Belediye ve İBB Ortaklığında Yeni Mahalle'ye Prestij Yolu
Editör: Yaz Dostum
01 Haziran 2020 - 19:55
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Harun Akkan ve beraberindeki ekip arkadaşlarıyla birlikte önce Silivri Devlet Hastanesi yanında hayata kazandırılan otopark alanı çevresinde devam eden düzenleme çalışmalarını inceledi ardından Boğluca Deresi etrafı peyzaj uygulama projesi kapsamında yapılacak hizmetlerle ilgili yerinde gözlemde bulundu.  
 
BOĞLUCA DERESİ BOYUNCA BİSİKLET YOLU YAPILACAK

Yılmaz, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Boğluca Deresi etrafı peyzaj uygulama projesi kapsamında, Yeni Mahalle Erkin Balaban Caddesi ve Dr.Sadık Ahmet Caddesinde Prestij Yolu, Dönel Kavşak ve Tretuvar yapımı çalışmalarına belediyemiz ve İBB koordinasyonunda başlıyoruz. Ayrıca Boğluca Deresi boyunca yapılacak Rekreasyon Alanı, Bisiklet Yolu, Kent Mobilyaları ve Aydınlatma projelerini de bu kapsamda hayata geçireceğiz” dedi.

Haber: Batuhan GÜÇLÜ



YORUMLAR

  • 0 Yorum