Bendis Lions Kulübü Silivri'ye Yeni Soluk Getirecek

Silivri'de Uluslararası Lions Federasyonu çatısı altında yeni bir kulüp hayata geçiyor. Bendis Lions Kulübü adı verilen kuruluşun yönetim kurulu şimdiden belirlendi. Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması adına kulüp üyeleri bugün ilk kez yemekli toplantıda bir araya gelerek tanıştı.

Bendis Lions Kulübü Silivri'ye Yeni Soluk Getirecek
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2020 - 21:28 - Güncelleme: 05 Temmuz 2020 - 21:55

Uluslararası Lions Federasyonunda yıllarca görev yapan Silivrili vatandaşlar, kendi Sivil toplum Kuruluşlarını oluşturmak adına harekete geçti. Yine Lions çatısı altında hizmet verecek olan kuruluşun ismi Bendis Lions Kulübü olarak belirlendi.

BENDİS KULÜBÜ GERİ SAYIMDA 

Yönetim kurulu kadrosu dahi şimdiden belli olan kulübün, resmiyete kavuşması için pandemi süreci dolayısıyla faaliyetlerini durduran Dernekler Masasının yeniden açılması bekleniyor.

KULÜP ÜYELERİ İLK  KEZ BİR ARADA

Bugün ilk kez yemekte bir araya gelen 32 kulüp üyesi, birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması adına ilçenin gözde mekanı Jasmine Restaurant da buluştular.

AKDAMAR, DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Hoş sohbet ve keyifli gelişen yemekli tanışma toplantısına, Altın Aslan Lions Kulübü Kurucu Başkanı Vedat Akdamar ve Sekreteri Şenay Varlıoğlu Akdamar da katılım gösterenler arasındaydı.

GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN PROJELER KONUŞULDU

Günün anlam öneminin belirtildiği konuşmaların yapılmasıyla birlikte, kulübün kurulmasından sonra gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında sohbet edildi. 

GENÇ VE DİNAMİK KADRO GELİYOR

Mitolojide, Trakyalıların Ay Tanrıçası olarak kabul ettiği Bendis ismini taşıyan kulübün, yönetim kurulu ise tamamen genç ve dinamik bir kadrodan oluşuyor. 

Esnafından, iş insanına  kadar bir çok kişiyi bünyesinde barındıracak olan kulübün yönetim kurulu kadrosu şöyle;

Kurucu Başkan Hazan Kaplan,
Kurucu Başkan Yardımcısı Tuna Ebru Özdemir
Diğer kurucu üyeler; Serdar Köksal,  Hatice Tekin, Şükrü Kara, Eylül Yıldırım, Serhan Kocaoğlu, Kerem Yıldırım, Ertan Nacaroğlu

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum