Benzemez Kimse O'na

Benzemez Kimse O’na müzik dinletisi ile hafızalardan silinmeyecek bir programı Çatalcalılarla buluşturan Başkan Mesut Üner Ata’mıza olan sevgi, minnet ve özlemle O’nun izinde yürümeye devam edeceğiz dedi.

Benzemez Kimse O'na
Editör: Yaz Dostum
11 Kasım 2022 - 15:11 - Güncelleme: 11 Kasım 2022 - 15:17
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 10 Kasım Ata’mızı Anma etkinlikleri kapsamında hafızalardan silinmeyecek bir programı Çatalcalılarla buluşturdu. Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşen Benzemez Kimse O’na müzik dinletisinde Ata’mızın sevdiği şarkılar seslendirildi.



Çatalca Belediyesi Tiyatro Kursu öğrencilerinin Atatürk konulu muhteşem gösterisi ile başlayan programda, TRT Sanatçısı Şef Cengizhan Sönmez ve İ.T.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Gülşah Sönmez sahne alarak Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarları ile unutulmayacak bir geceye imza attı. Atatürk’e dair şiirleri ve anekdotları da dinleyicilere sunan usta sesler salonu dolduran yüzlerce kişiden büyük alkış aldı.



ATA’MIZIN İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Dinleti sonunda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye, onun ışığında aydınlanmaya devam edeceğiz. 29 Ekim’den ta ki bugüne kadar olan etkinliklerimizle Atamıza ve onun kurduğu Cumhuriyete olan sonsuz bağımızı bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterdik. Ata’mızı gençlerimizle Anıtkabir’e giderek, ilçemize Atamızın Evi’nin temelini atarak, kurduğu Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağımızın coşkusuyla binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet yürüyüşümüzle, meydan konserimizle ve hazırladığımız Atatürk Sokağıyla, anma programlarımızla aslında bizler bir gün değil her zaman ve daima anıyoruz, anmaya da devam edeceğiz. Çatalca’mızda Atamızın sevdiği şarkıları sizlerle seslendirmek bize unutulmaz anlar yaşattı. Atamıza sonsuz bağımız ve sevgimiz daim olacaktır. Atamıza ve kurduğu Cumhuriyete olan sonsuz bağımızı, ilçemiz için gece-gündüz çalışıp, göstermeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun Atam. Sonsuza kadar izindeyiz. Usta sanatçılarımıza ve bugün burayı dolduran siz sevgili Çatalcalılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verirken program tüm konukların Türk Bayrakları eşliğinde Memleketim şarkısını hep bir ağızdan seslendirmesi ile son buldu.



 


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum