Berber, kuaförler ve AVM'ler ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri kapsamında normalleşme planını açıkladı.

Berber, kuaförler ve AVM'ler ne zaman açılacak?
Editör: Yaz Dostum
04 Mayıs 2020 - 21:08
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bilindiği üzere kuaförler kapatılmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından normalleşme planı açıklandı. Mayıs ayı planına göre kuaförler açılıyor. Peki, kuaförler ne zaman açılacak? İşte, detaylar…

11 MAYIS'TA FAALİYETE GEÇEBİLECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası normalleşme planını açıkladı. Erdoğan, "65 yaş üstü gruba ilk etapta sokağa çıkma sınırlandırması günlerinin birinde ve dört saat süreyle yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilme imkanı getiriyoruz. İlk uygulamayı da 10 Mayıs Pazar günü saat 11,00 - 15,00 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz. 20 yaş altı için de bu esnemeyi iki grup halinde uygulayacağız" dedi. Erdoğan ayrıca, "Berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Alışveriş merkezleri 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayabilecek" dedi.
 
CORONA VİRÜSÜ NEDENİYLE NERELER KAPATILDI? 

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle, tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan düğün salonu, çalgılı müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacağı açıklanmıştı.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum