Berker Esen'den Muhtarlar Günü Mesajı

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Muhtarların özlük haklarının ve sosyal statülerinin iyileştirilmesi gerektiği kanaatini paylaşan Esen, “Partimizin programı doğrultusunda muhtarlarımızın daha fazla hakka kavuşması için mücadelemizi hem yerelde hem genelde sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Berker Esen'den Muhtarlar Günü Mesajı
Editör: Yaz Dostum
19 Ekim 2022 - 09:20
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı. Esen mesajında, muhtarların özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesine yönelik gerekli adımların atılması noktasında takipte olduklarına dikkat çekti.

“MUHTARLARIMIZIN KENDİLERİNE AİT BÜTÇELERİ OLMALI VE ÖZLÜK HAKLARI DÜZELTİLMELİ”

Esen, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Seçimle göreve gelen ve bu görevi tarafsız bir şekilde yerine getiren muhtarlarımızın yetkileri artırılmalı, kendilerine ait bir bütçeleri olmalı ve özlük hakları düzeltilmelidir. Bunlar çağın gerekliliğidir ve demokrasimizin temelini oluşturan muhtarlık makamına yakışandır.

“CHP OLARAK MUHTARLARIMIZIN VE MUHTARLIK MÜESSESESİNİN İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASI İÇİN TAKİPTEYİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, muhtarlarımızla sürdürdüğümüz dayanışma ile tüm bunların takipçisi olacağız. Partimizin programı doğrultusunda muhtarlarımızın daha fazla hakka kavuşması için mücadelemizi hem yerelde hem genelde sürdürmeye devam edeceğiz.

“MUHTARLARIMIZIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ TEBRİK EDİYORUM”

Bu vesileyle başta Silivri’mizde görev yapan mahalle muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.”

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum