Beyatlı; "Bayramlar, Millet Olma Bilincinin Güçlendiği Müstesna Günlerdir"

Gelecek Partisi Silivri Kurucu İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Yardımlaşma, dayanışmaya ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Daha nice güzel bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah' tan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beyatlı; "Bayramlar, Millet Olma Bilincinin Güçlendiği Müstesna Günlerdir"
Editör: Yaz Dostum
22 Mayıs 2020 - 22:00 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 22:03
 
Gelecek Partisi Silivri Kurucu İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Beyatlı mesajında bayramların toplumda milli ve dini duyguların, inanışların pekişmesi, taze ve canlı tutulması açısından önemli olduğunu vurguladı.

“DAHA NİCE GÜZEL BAYRAMLARA ERİŞMEYİ TEMENNİ EDİYORUM”

Beyatlı, mesajında şunları kaydetti:
 
“Yardımlaşma, dayanışmaya ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Daha nice güzel bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah' tan temenni ediyorum.
 
“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN VE İSLAM ALEMİNİN BAYRAMI’NI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren dargınlıkları unutturup barıştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği güçlendiği müstesna günlerdir. Çünkü bu güzel günleri kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği hoşgörünün hakim olduğu bir mana iklimini yaşamak ve kalıcı kılmak için bir vesile olarak görmek gerekmektedir. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum