Beyatlı: "Silivri'de İnsanlar O Cephe, Bu Cephe Diye Ayrıştırıldı"

Gelecek Partisi Silivri Kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, “Yaklaşık 1 sene önce bir bütün partilerin İlçe Başkanları bir araya gelelim, ister belediyeye ister diğer kurumlara olsun nasıl katkı sunacağımızı bir protokolle imzalayalım diye bir çağrıda bulunmuştum. Bu çağrıma CHP’nin dışında maalesef cevap veren olmadı. Bugün partiler arası diyalog Silivri’de diğer ilçelere göre daha iyi görülüyorsa da ama hala daha o cephe, bu cephe diye maalesef ayrıştırılmış oldu” dedi.

Beyatlı: "Silivri'de İnsanlar O Cephe, Bu Cephe Diye Ayrıştırıldı"
Editör: Yaz Dostum
24 Ekim 2021 - 13:50 - Güncelleme: 24 Ekim 2021 - 14:46
Gelecek Partisi Silivri Kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı ve yönetimi, bugün ilçe binasında basına yönelik kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi. Burada yerel siyaset gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Beyatlı, partiler arası diyalog ortamının geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

“SİLİVRİ'NİN GELECEĞİ İÇİN YAPTIĞIMIZ ÇAĞRIMIZA CHP DIŞINDA CEVAP VEREN OLMADI”

Beyatlı, şöyle konuştu:

“Biz parti olarak yalnızca eleştirmiyor, çözüm yollarını da sunuyoruz. Yaklaşık bir sene önce bir çağrıda bulundum. Bütün partilerin İlçe Başkanları bir araya gelelim, herkes elini taşın altına koysun, kimin ne fikri, önerisi varsa bunları gündeme getirelim ve hep birlikte ister belediyeye ister diğer kurumlara olsun nasıl katkı sunacağımızı bir protokolle imzalayalım dedim. Bu çağrıma CHP’nin dışında maalesef cevap veren olmadı. Bugün partiler arası diyalog Silivri’de diğer ilçelere göre daha iyi görülüyorsa da ama hala daha o cephe, bu cephe diye maalesef ayrıştırılmış oldu. Herkes de tabi ki haklı olarak kendi çıkarlarını düşünerek belli bir bayrağın altında hedefine yürümeye çalışıyor...”

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum