"Bir Lafa Bakarım Laf Mı Diye, Bir De Söyleyene Bakarım Adam Mı Diye..!"

Başkan Volkan Yılmaz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeni ile bugün düzenlediği toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Saman balyalarının satıldığı ve belli çevrelere iltimas geçilerek dağıtımı yapıldığı tarzındaki iddialara yanıt veren Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını hazmedemeyen, siyasi bir takım çıkar çevrelerinin tasmasını elinde gezdirdiği kişilerin söyledikleri sözlere ne cevap vereceğiz ne de onları dikkate alacağız” dedi.

"Bir Lafa Bakarım Laf Mı Diye, Bir De Söyleyene Bakarım Adam Mı Diye..!"
Editör: Yaz Dostum
26 Temmuz 2022 - 13:08
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bugün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Tarafsız ve özgür bir basının varlığının güçlü demokrasiler için gerekli olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz; doğru, dürüst, ilkeli ve tarafsız haber yaparak topluma ışık tutan basın emekçilerini tebrik etti ve akabinde sorularını cevaplandırdı.

“SİYASİ ÇIKAR ÇEVRELERİNİN TASMASINI ELİNDE GEZDİRDİĞİ KİŞİLERİ DİKKATE ALMIYORUZ!”

Saman balyalarının satıldığı ve belli çevrelere iltimas geçilerek dağıtımı yapıldığı yönündeki iddialara Başkan Yılmaz, şöyle cevap verdi:

“Silivri Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını hazmedemeyen, Silivri Belediyesi’ndeki yapılan bu güzellikleri hazmedemeyen, siyasi bir takım çıkar çevrelerinin tasmasını elinde gezdirdiği kişilerin söyledikleri sözlere ne cevap vereceğiz ne de onları dikkate alacağız. Lafa bakacağız laf mı diye, söyleyene bakacağız adam mı diye..!”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum