"Bizi Silivri'ye getirmeyin" demişti! Gerginlik tatlıya bağlandı!

İBB Meclisi Kasım Ayı 3. Oturumunda CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ile MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz arasında gerginlik yaşanmıştı. Sözlü tartışmalar sırasında Subaşı; “Bizi Silivri’ye getirmeyin” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Yılmaz; “Elbette Silivri’ye gelebilirsiniz, çay, kahve ve balık ısmarlarız” demişti. Aynen de öyle oldu. Subaşı, Silivri’ye geldi. Başkan Yılmaz ile görüştü.

"Bizi Silivri'ye getirmeyin" demişti! Gerginlik tatlıya bağlandı!
Editör: Yaz Dostum
18 Kasım 2020 - 23:38 - Güncelleme: 18 Kasım 2020 - 23:45
İBB Meclisi Kasım Ayı 3. Oturumunda “indirimli su kullanımı” konusu nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ile MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz arasında tartışma çıktı. İki Grup Başkanvekilinin sözlü diyaloglarında kaydedilen konuşmalarında Subaşı; “Bizi Silivri’ye getirmeyin” çıkışında bulunurken, Başkan Yılmaz; “Elbette Silivri’ye gelebilirsiniz, çay, kahve ve balık ısmarlarız” demişti.

Aynen de öle oldu. Büyük buluşma gerçekleşti. İki grup başkanvekili Silivri Sahilinde bir araya geldi. Birlikte yemek yiyip çay ve kahvelerini içtiler. İstanbul’un sorunları tekrar görüşüldü. Gerginliğin sona erdiği bu buluşma ile birlikte belli oldu.

Başkan Yılmaz, misafirperveliğini gösterdi. CHP’li Doğan Subaşı da konuk severliğinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Buluşma hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum