'Bizim Çocuklarımızda Mutlu Olsun'

Silivri Mimarsinan Mahallesi sakinlerinden Erdi Açıkgöz, Silivri Belediyesi tarafından yapılan halka açık basket sahalarında çocukların spor deneyimlerini arttırmak adına profesyonel eğitmenler tarafından ders verilmesiyle alakalı sosyal medya hesabı üzerinden Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a bir talepte bulunarak aynı hizmetin kendi mahallelerinde verilmesini istedi. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan Yılmaz, yapılan paylaşıma olumlu dönüş sağladı ve hizmetin geleceğini ifade etti.

'Bizim Çocuklarımızda Mutlu Olsun'
Editör: Yaz Dostum
28 Mayıs 2020 - 12:45 - Güncelleme: 28 Mayıs 2020 - 13:06
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdüren Silivri Belediyesi, ilçe sakinlerinin pandemi döneminden sonra dışarıda daha huzurlu bir şekilde vakit geçirmesini sağlamak adına mahallelerdeki sosyal alanları yenilemeye aldı. Toplumsal yaşamı destekleyecek eksiklerin giderilmesi konusunda da çalışma başlatan Silivri Belediyesi, mahallelerde hiç yapılmamış veya atıl vaziyette olan park, bahçe ve spor alanlarını tespit ederek yapımı için düğmeye bastı.

SİLİVRİ BELEDİYESİ TOPLUMUN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR

Vatandaşların aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar ilçeye kazandırılırken Silivri Belediyesi, spor yapmayı seven kişileri de düşünerek profesyonel eğitmenleri spor alanlarına yönlendirdi ve ilçe sakinlerine ücretsiz dersler vermeye başladı.   

BAŞKAN YILMAZ’A ÖZEL TALEP

Yapılan hizmetlerle alakalı duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Silivri Mimarsinan Mahallesi sakinlerinden Erdi Açıkgöz, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a bir talepte bulunarak aynı hizmetin kendi mahallelerinde de verilmesini istedi.

Açıkgöz, şunları kaydetti:

“Alibey Mahallesine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yaptırmış olduğu park ve basket sahasına bugün çıkma yasağından faydalanan kardeşlerimiz için eğitmen hoca gönderilmiş. Hizmeti dibine kadar yaşayan Alibey Mahallesi çocuklarının mutluluğunu bizde Mimarsinan (Orta Çeşme Mahallesi) sakinleri olarak çocuklarımızda görmek istiyoruz. Saygılar, sevgiler.”

YILMAZ: TÜM SİLİVRİ BU HİZMETTEN YARARLANACAK”

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan Başkan Yılmaz’da Açıkgöz’e cevaben, bir yorumda bulunarak her mahalleye aynı hizmetin getirileceğini söyledi.

Yılmaz, şu ifadeleri verdi:

“Kardeşim, en kısa zamanda tüm Silivri bu hizmetlerden yararlanacak”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum