BMW Golf Cup Türkiye Elemelerinde Silivri'ye 3 Derece Birden Geldi

İstanbul Golf Kulübü tarafından düzenlenen Borusan Otomotiv sponsorluğunda gerçekleşen BMW Golf Cup International Türkiye elemeleri sona erdi. 3 gün süren mücadelelerin sonunda Silivri Klasiss Kulübü'nün sporcuları eve derecelerle döndü. 

BMW Golf Cup Türkiye Elemelerinde Silivri'ye 3 Derece Birden Geldi
Editör: Yaz Dostum
26 Eylül 2021 - 21:34
Dünyanın en büyük amatör golf turnuvası BMW Golf Cup’ın 2021 Türkiye Elemeleri, Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Silivri Marmara Golf Sahası'nda düzenlenen turnuvada Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé modeli de Türkiye’de ilk kez sergilendi.

Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar kategorilerinin yanı sıra geleceğin golf yıldızları da Minikler A, B ve C Kategorilerinde dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştılar.

2006 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilen turnuvaya Klasiss Kulübü'nün sporcuları damga vurdu.  Kadınlar kategorisinde Elif Kırçuval Sancar 1'inci, Fatma Aytaş 2'nci olurken Erkekler B kategorisi'nde de Dae Hun Kim 3'üncü oldu.

Belirli handikap puanlarına ulaşmış golfçüler Aralık ayında Dubai’de düzenlenecek BMW Golf Cup Dünya Finali’nde ülkemizi temsil etmek üzere mücadele edecek.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Golf Kulübü Yönetimi, derece kazanan tüm sporcularını tebrik etti.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum