Bora Balcıoğlu: 2024'e İlerlerken Görev Almaktan Asla İmtina Etmeyeceğiz!

CHP Silivri İlçe Başkanlığının bugün yapılan 13. Olağan Kongresinde yerelde iktidara odaklanmış bir örgüt anlayışı yerleştirmek üzerine konuşan CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “Balığı denizden çıkarabilirsiniz ama balığın aklından denizi çıkaramazsınız. 2024 yerel seçimlerinde Silivri Belediyesi’nin yönetimini tekrar CHP’ye kazandıracağız” dedi.

Bora Balcıoğlu: 2024'e İlerlerken Görev Almaktan Asla İmtina Etmeyeceğiz!
Editör: Yaz Dostum
13 Ağustos 2023 - 20:19 - Güncelleme: 13 Ağustos 2023 - 20:51
CHP Silivri İlçe Başkanlığının bugün yapılan 13. Olağan Kongresinde konuşan CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, kimseyi ötekileştirmeyen siyaset anlayışı ihtiyacının altını, “Bizim bir tane bile kaybedecek insan lüksümüz yok” sözleri ile çizdi. Yerel Seçimlerle ilgili de mesaj veren Balcıoğlu, “2024 yerel seçimlerinde Silivri Belediyesi’ni alacağız. Bu hususta var gücümüzle görev almaktan asla imtina etmeyeceğiz” dedi.

“BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Balcıoğlu, şunları kaydetti:

Mücadele ettiğimiz zihniyet, ‘zafere giden her yol mübah’ anlayışında. Ne hukuk tanıyorlar ne fikirlere saygıları var. İşte bu yüzden bazen bir anlık duraksamalarımız olabiliyor. İşte o sırada partililerimizin bizlere olan inancı ve koşulsuz destekleri aklımıza geliyor ve bu güveni boşa çıkarmamalıyız diyoruz. Tabiri caizse vites yükselterek ait olduğumuz değerlere sahip olarak tam gaz mücadeleye devam ediyoruz. En büyük motivasyonumuz partilerimiz ve halkımızın desteğidir.

“2024’TE SİLİVRİ BELEDİYESİ’Nİ ALACAĞIZ”

Önceki kongremiz üzerinden 3,5-4 yıl geçti. Zaman çabuk geçiyor. Seçilecek olan İlçe Başkanımız, çalışkan kardeşim Berker Esen ve yönetimini şimdiden tebrik ediyorum. Seçilecek yönetimimiz inanıyorum ki CHP bayrağını daha yükseğe çıkaracak ve elbette 2024 yerel seçimlerinde Silivri Belediyesi’nin yönetimini tekrar CHP’ye kazandıracaktır. Buna olan inancım tamdır. Bizler de bu hususta var gücümüzle görev almaktan, sorumluluk almaktan asla imtina etmeyeceğiz.

“KAYBEDECEK BİR TANE BİLE İNSAN LÜKSÜMÜZ YOK”

Böylesi zor bir dönemde kaybedecek bir tane insan lüksümüz yok. Bununla birlikte toplumun kaygılarına da hayallerine de samimiyetle ortak olmak gerekir.

“BALIĞIN AKLINDAN DENİZİ ÇIKARAMAZSINIZ”

Gerek siyasi açısından gerek iktisadi açıdan bu buhranlı dönemi aşmamız için önümüzde yalnızca bir yol var. Balığı denizden çıkarabilirsiniz ama balığın aklından denizi çıkaramazsınız. Bizim denizimiz gençlerimiz, bizim denizimiz kadınlarımız, bizim denizimiz cumhuriyet değerlerimiz, altı okumuz, bayrağımız, ezanımız, İstiklal Marşı’mız. Bizim denizimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk… Bizi bu zor yollardan kurtaracak tek yol Atatürk’ün yoludur.

“DAHA YAŞANABİLİR SİLİVRİ SORUMLULUĞU HEPİMİZİN ÜZERİNDE”

Çok çalışmalı, kararlı ve istikrarlı hareket etmeliyiz. Bölünmeden, ayrılmadan ve gücümüzü birleştirerek önümüzdeki dönemlerde CHP’yi hem yerelde hem genelde iktidar yapmalıyız. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Silivri, daha yaşanabilir bir Türkiye bırakma sorumluluğu hepimizin üzerinde. Bunu başaracağız inanın az kaldı. Kongremizin partimize, şehrimize hayırlı olmasını gönülden diliyorum.”
Haber : Hazal BAŞARAN




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum