Bora Balcıoğlu Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Depremzedelerle Buluştu

6 Şubat Depreminin yıl dönümünde Hatay ziyaretlerini sürdüren Silivri CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte İBB iştiraklerinden KİPTAŞ tarafından inşa edilen Antakya Geçici Barınma Alanı’nı ziyaret etti. Bu önemli ziyarette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu ve Eşi Sena Balcıoğlu, Hatay CHP Milletvekilleri ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı'da katıldı.

Bora Balcıoğlu Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Depremzedelerle Buluştu
Editör: Yaz Dostum
06 Şubat 2024 - 15:19
Antakya Geçici Barınma Alanında Anlamlı Buluşma

Bora Balcıoğlu Ekrem İmamoğlu'yla birlikte, 201'i konut ve 21'i ticari birim olmak üzere toplam 222 birimden oluşan 'KİPTAŞ Antakya Geçici Barınma Alanında' yaşamlarını sürdüren depremzedelerle buluştu. Depremzedelerin evlerine konuk olan İmamoğlu ve Balcıoğlu, onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi ve moral verdi.

Depremzede Çocuklarla Renkli Buluşma

Ziyaretleri sırasında, İBB, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF arasında imzalanan protokol kapsamında açılan kreş de unutulmadı. İmamoğlu ve Balcıoğlu, kreşi ziyaret ederek buradaki depremzede miniklerle renkli ve umut dolu sohbetler gerçekleştirdi. Bu ziyaret, depremden etkilenen çocukların yüzlerinde tebessümler yaratmayı başardı.








 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kmrn
    2 ay önce
    Şov yapmayın oy için insanların acılarına bir yıldır ortak olmamış şimdimi aklınıza geldi