Bora Balcıoğlu Görevi Devraldı

Silivri Belediye Başkanı olarak seçilen Bora Balcıoğlu, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı ve resmi olarak göreve başladı.

Bora Balcıoğlu Görevi Devraldı
Editör: Yaz Dostum
05 Nisan 2024 - 22:17
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı olarak seçilen Bora Balcıoğlu, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı ve resmi olarak göreve başladı.

Bora Balcıoğlu, Silivri'nin yeni Belediye Başkanı olarak, gençliğin enerjisini ve çalışma azmini öne çıkararak, Silivri'ye hizmet etme sözü verdi. "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu önderliğinde, Silivri'ye çok güzel hizmetleri Allah’ın izniyle kazandırıyor olacağız. Çok sıkı çalışacağız ve ilçemize çok güzel hizmetler yapacağız," dedi.

Başkan Balcıoğlu, Silivri'ye hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına minnettarlığını ifade ederken, hayatta olanlara uzun ömürler dilerken, hayatını kaybedenlere de rahmet diledi. Silivri'nin her taşında, her köşesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, "Bu görevi bize hemşerilerimiz verdi, hemşerilerimizin başımızın üstünde yeri var," ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum