Bora Balcıoğlu, Kavaklı Mahallesinde muhtarları dinledi

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Kavaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökan Yıldız ile Kavaklı Hürriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Avcı ile bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ileten Balcıoğlu, görüş, ihtiyaç, talep ve sorunları dinleyerek idarenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazandırılacak hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Bora Balcıoğlu, Kavaklı Mahallesinde muhtarları dinledi
Editör: Yaz Dostum
31 Mart 2021 - 17:39

“Her yerde dile getirdiğimiz gibi muhtarların bizim nezdimizde çok özel bir yeri var. Vatandaşlarımızla bizim aramızdaki en önemli köprülerden birisi olan muhtarlarımız, halkın taleplerini iletme noktasında önemli bir görev ifa etmektedirler” diyen CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, muhtarlarla istişare toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kavaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökan Yıldız ile Kavaklı Hürriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Avcı’yı ziyaret etti. Görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ileterek tek tek istek ve talepleri dinledi, sorun yaşanan konuları ilgili kurumlara bildirmek üzere gerekli notları aldı.

Kavaklı Mahallesi muhtarları da kendilerini dinlemesinden, sorun ve taleplerine karşı duyarlı davranışından dolayı Bora Balcıoğlu’na teşekkür ettiler.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum