Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi'nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve ekibi, yoğun seçim çalışmalarına Selimpaşa Mahallesi'nde devam etti. Selimpaşa’da esnaf, işyeri ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştiren Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri’si" için planladığı sosyal ve kültürel projeleri vatandaşlara anlattı. Balcıoğlu, Selimpaşa halkının "Geleceğin Silivri’sinde" hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi'nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
Editör: Yaz Dostum
23 Şubat 2024 - 21:21

"Geleceğin Silivri’si" Vizyonunun Paylaşımı

Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi'ndeki buluşmalarında, Silivri için hazırladıkları sosyal adalet, kültürel zenginlik ve ekonomik kalkınmayı içeren "Geleceğin Silivri’si" vizyonunu anlattı. Bu vizyonun, tüm mahallelerin kalkınmasını ve her vatandaşın yaşam kalitesinin yükseltilmesini hedeflediğini belirtti.

Selimpaşa'ya Özel Projeler

Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi'nin özel ihtiyaçlarına yönelik projelerden de bahsederek, mahallenin sosyal ve kültürel yaşamını canlandıracak, yerel ekonomiyi güçlendirecek inisiyatiflerin altını çizdi. "Selimpaşa halkı, 'Geleceğin Silivri’sinde' kesinlikle hak ettiği değeri görecek ve her alanda gelişimin bir parçası olacak" dedi.

Vatandaşlar ve Esnaflardan Yoğun İlgi

Selimpaşa Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlar, Balcıoğlu ve ekibinin ziyaretlerine yoğun ilgi gösterdi. Balcıoğlu'nun "Geleceğin Silivri’si" vizyonu ve mahalleye özel projeler, Selimpaşa halkı tarafından olumlu karşılanırken, vatandaşlar bu değişim ve gelişim sürecinde yer almak istediklerini ifade etti.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum