Bora Balcıoğlu, Silivri Çarşısı ve Alibey Mahallesi'nde Esnafla ve Vatandaşlarla Buluştu

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde Silivri Çarşısı ve Alibey Mahallesi'nde esnaf, işyerleri ve kıraathaneleri ziyaret etti. Balcıoğlu'nun bu ziyaretleri sırasında, esnafların yanı sıra kıraathanelerde vakit geçiren vatandaşlarla da samimi diyaloglar kurdu.

Bora Balcıoğlu, Silivri Çarşısı ve Alibey Mahallesi'nde Esnafla ve Vatandaşlarla Buluştu
Editör: Yaz Dostum
23 Şubat 2024 - 14:27
Kıraathanelerde Vatandaşlarla Buluşma

Alibey Mahallesi ve Silivri Çarşısı'ndaki kıraathanelere gerçekleştirilen ziyaretlerde, Balcıoğlu vatandaşlarla sohbet ederek onların günlük yaşamı, beklentileri ve sorunları hakkında bilgi adı. Bora Balcıoğlu samimi sohbetlerle vatandaşların sesine kulak verdi proje ve çözüm önerilerini sıraladı.

Vatandaşlardan Tam Destek

Ziyaretler sırasında Balcıoğlu'na yöneltilen yoğun ilgi ve destek dikkat çekti. Kıraathane ziyaretlerinde, vatandaşlar Balcıoğlu'nun Silivri için olan vizyonunu ve projelerini dinledikten sonra tam destek verdiklerini ifade ettiler. Balcıoğlu'nun yerel sorunlara duyarlı yaklaşımı ve çözüm odaklı politikaları, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Yerel Ekonomi ve Toplumsal Dayanışma Vurgusu

Balcıoğlu, esnaf ve kıraathane ziyaretlerinde, Silivri'nin ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirmeye yönelik taahhütlerini vurguladı. Yerel ekonomiyi canlandıracak ve esnafların yanı sıra tüm vatandaşların refahını artıracak projeler üzerinde durdu.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum