Bozoğlu; "24 Haziran'da ve 31 Mart Seçimlerinde Zaferi Göğüsledik"

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresinde yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Mutlu Bozoğlu, günün anlam ve önemi dolayısıyla yapmış olduğu konuşmasında yeni yönetimiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gece gündüz ulaşmak adına mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizerek kendilerine destekte bulunan tüm partililerine teşekkür temennilerinde bulundu.

Bozoğlu; "24 Haziran'da ve 31 Mart Seçimlerinde Zaferi Göğüsledik"
Editör: Yaz Dostum
23 Kasım 2020 - 13:15 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 13:26
AK Parti Silivri Teşkilatının 7. Olağan Kongresi 22 Kasım 2020 tarihinde Mega Saray'da gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak katılan Mutlu Bozoğlu yeniden İlçe Başkanı seçildi. Pandemi dolayısıyla kısıtlı katılımla gerçekleştirilen kongrede oy kullanımı öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Bozoğlu, partililerine seslenerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Bozoğlu, konuşmasında 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerine değinerek AK Parti’nin neferleri olarak ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini ifade etti. Öte yandan yeni yönetimiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gece gündüz ulaşmak adına durmadan yürüyeceklerinin vurgusunu yapan Bozoğlu, kendisine destekte bulunan tüm partililerine teşekkür temennilerini aktardı.

“CUMHUR İTTİFAKI BAYRAĞINI SİLİVRİ BELEDİYESİ’NE TAÇLANDIRDIK”

Bozoğlu, konuşmasında şunları kaydetti:

 “AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Kıymetli misafirler mahalle teşkilatlarından başlayarak gönül verdiğim bu davada kıymetli İl Başkanımız Bayram Şenocak beyefendi ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 8 Nisan 2018 günü gerçekleştirdiğimiz kongrede AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine başlamış bulunmaktayım. Geçen 3 yıllık süre zarfı içinde bu görevimizi elimizden geldiğince ifa etmeye çalışmış, 24 Haziran seçimleri ile Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti devletine Başkan yapmış bulunmaktayız. Silivri’de gecesine gündüzünü katmış, her bir neferi ile birlikte Başkanlık seçiminde mücadele etmiş neferler olduk. Bunun ardından 31 Mart yerel seçimlerinde ise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri AK Parti Teşkilatına emanet ettiği Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sayın Volkan Yılmaz’ı Silivri Belediye Başkanı olması için gecemizi gündüzümüze katmış, mücadelemizi vermiş ve bunun neticesinde de Silivri’de Cumhur İttifakı bayrağını Silivri Belediyesi’ne taçlandırmış bulunuyoruz.

“2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Geride bıraktığımız 3 yıla yakın sürenin içinde koltuğu, makama, mevkiye değil; milletine, devletine, vatanına, İslam coğrafyasına sevdalı olan Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gece gündüz ulaşmak adına mücadele etmiş ve mücadele etmeye devam edecek olan bir ekip  ve AK Parti davasına gönül vermiş herkesle birlikte mücadeleye devam edeceğimizi burada bir kez daha temenni ediyorum ve can-ı gönülden söz veriyoruz.

“ŞAHSIMI BİR KEZ DAHA ADAY GÖSTEREN İL BAŞKANIMA VE GENEL BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ülkemizi de etkisi altına alan, birçok can kaybına sebebiyet veren salgın sebebiyle konuşmalarımı daha fazla uzatmak istemiyorum. Öncelikle şahsımı bir kez daha aday gösteren kıymetli İl Başkanıma ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor; aramıza yeni katılan dava arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum.

“İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ SİLİVRİ!”

AK Parti Silivri Teşkilatında kurulduğu günden bugüne kadar işinden, eşinden, çoluğundan çocuğundan her şeyinden ödün vermiş olan dünden bugüne kadar ter akıtmış olan her bir dava arkadaşıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Kıymetli haziruna ve tüm misafirlerimize tekrar tekrar teşekkür ediyor; ‘İnandığın Yolda Yürü Silivri’ diyerek 7. Olağan Kongremizin ilçemize, partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah’a emanet olun…”


Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum